lørdag 21. januar 2012

Kylling med hjemmelaget pasta og ostesaus

Vanskelighetsgrad: middels
Tid: ca 1 time


Legg kyllingen i en blanding av soyasaus, salt, pepper og andre krydder du liker (trenger ikke så mye)
Stek kyllingen i stekepanne til den er gjennom stekt, men ikke blitt for tørr.

Pasta:
175 g hvetemel
½ ts salt
2 egg
½ ts olje
Bland sammen ingrediensen. La det hvile i 20 min.
Kjevle ut deigen så tynn du vil ha pastaen og del den opp i passe strimler eller benytt en pastamaskin


Grønnsaker:
Stek løk, paprika, sopp, squaws og andre grønnsaker du liker i stekepanne sammen med olje, salt, pepper og oregano. Ikke stek grønnsakene for lenge da blir ikke grønnsakene sprøe og gode lengre.

Ostesaus:
1 ss smør
2 ss hvetemel
3 dl melk
½ ts salt
¼ ts pepper
1 dl revet ost
Smelt smør og tilsett hvetemel. Rør til en jevn blanding. Tilsett melk og rør godt slik at det blir klumpfritt. Kok opp sausen, tilsett ost og la småkoke i 5 min. Smak til med salt og pepper

1 kommentar: