2,5 dl kremfløte
25 g smør2 ts vaniljesukker
1 ts lys sirup
Bland sukker og kremfløte sammen og kok opp. Kok dette til
sukkeret er helt oppløst. Tilsett smør, vaniljesukker og sirup. Kok til dette
begynner å tykne og du kan ta vannprøven, ca 20 min. Vannprøven vil si at du kan ta litt av blandingen i et glass med kaldt vann og at du da kan forme blandingen til en liten klump
Sett det til side for å avkjøles litt. Etter avkjøling hell
blandingen over på et brett eller fat som er smurt eller hatt bakepapir på. Rør
i blandingen med en tre sleiv til den tykner helt. Få blandingen sammen til en
passe tykk kake. Settes til avkjøling.
Når fudgen er avkjølt deles den opp i passe store biter.
Smelt vanlig melkesjokolade og dypp ene siden av fudgen i sjokolade. Settes til
avkjøling til sjokoladen har stivnet.
Gleder oss til å smake.
SvarSlett