Disse yogurtrundstykkene med chili og tomat smaker godt og spennende, både med og uten pålegg. Chilien gir den litt ekstra futt!
Ingredienser:
Mel
Gresk yogurt
Vann
Tørrgjær
Salt
Bakeprotein - valgfritt
2 tomater
hvitløk
1 chili
Ost
Bland sammen salt, mel og tørrgjær. Varm markeproduktet du har valgt å bruke til ca 37 grader. Bland ut til du har en typisk rundstykkedeig. Jeg byttet ut litt av melet med bakeproteinpulver for å få en litt sunnere rett.
Stek tomat, hvitløk og krydder til mesteparten av vannet har forsvunnet. Kjøl ned til ca 37 grader. Ha i deigen sammen med opprevet ost og oppkuttet chili. Form til rundstykker og la de heve i ca 20 minutter. Stek på ca 180 grader i 15-20 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar