Denne retten ble til en dag jeg ville ha noe sunt og fancy mens jeg sto på butikken, men noe raskt når jeg kom hjem. Cloudbrød ble derfor stekt i stekepanna og jeg kom ikke så langt som til å lage falafel, men god, det ble det! Jeg serverte salat og tzatiki ved siden av, men tzatsiki kan sløyfes eller erstattes med andre typer dressing.
Ingredienser:
Kikkerter på boks
Fersk korriander
Hvitløk
Chili
Fersk basilikum
løk
Salt og pepper
Spisskummin krydder
Salat til servering
Ingredienser cloud brød:
2 Egg
kremost
bakepulver
Til tzatsiki
Gresk yoghurt
Agurk
Hvitløk
Tzatsiki: Rasp agurk og klem ut vannet. Bland med salt, pepper, finhakket hvitløk og gresk yoghurt. La stå i kjøleskapet til resten av maten er ferdig.
Cloud brød: Del eggehviten og plummen i to forskjellige boller. Ha en tskje bakepulver i eggehviten. Visp til den er tykk. Bland 1 ss kremost, salt og pepper inn i eggeplummene. Ha det i eggehviten og rør forsiktig om. Stek i stekepannnen på begge sider.
Bland kikkertene med oppkutta løk og krydder. Stek til det er varmt. Server med cloud brød under, salat på siden og tzatsiki på toppen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar