Dette er en rett jeg ofte bestiller når jeg er i USA og har muligheten til å spise på Panda Express. Denne varianten ble ikke helt lik men veldig god uansett
1 kyllingfile
Skallet til en 1/3 til halv appelsin
1 fedd hvitløk
1 ss soyasaus
Salt og pepper
Del kyllingen i biter. Bland sammen appelsinskall, hvitløk, saoysaus og salt og pepper. La kyllingen ligge i denne blandingen i minst 20 min.
1 egg
litt mel
Litt brødkrumme
Salt Pepper
Ta en bit kyllingfile, ha den i melet, i rørt egg og tilslutt i brødkrumm(ha gjenre litt salt og pepper i brødbrum bollen) Friter i varm olje
Saus
1 terning kyllingbuljong
1,5 dl vann
Skallet til 1/3 til 1/2 appelsin
Saften av 1/2 appelsin
Maisstivelse
Salt
Pepper
Kok opp vann og kyllingbuljong, tilsett appelsinskall og appelsinsaft. Bland i maisstivelse til ønsket tykkelse. Smak til med salt og pepper.
Serveres med ris eller nudler
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar