Når jeg lager nachos med kjøttdeig får jeg alltid for mye nacho-chips igjen. Restene bruker jeg derfor til å lage frityrstekt nacho-kylling!
Ingredienser:
Nachochips
Kylling
1 egg
Olje til frityrsteking
Kjør nachochipsen i en blender til den er helt knust. Ha dette i en bred bolle eller på en askjett. Tilsett krydder etter smak - salt, pepper og chili krydder gjør seg bra.
Ha 1 egg i en annen bolle. Visp egget med en gaffel til eggehviten og plommen har blandet seg.
Hell noen cm med olje i en kjele. Det må være nok olje til at kyllingbitene blir dekt. Oljen er klar til å frityrsteke i når den bobbler hvis du setter en treskeiv nedi. (Hvis du ønsker litt sunnere kylling kan du bare steke den i en panne)
Kutt kyllingen i bite-size biter. Dypp den først i egg, så i nachoblandingen. Frityrstek kyllingen til den er gjennomstekt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar