Tid: par timer ( med kylling i marinade)
2 kyllingfilet
1lime
Marinade
1 dl kokosmelk
0,5 ta malt gurkemeie
0,5 ss fersk ingefær
0,25 ss finhakket sitrongress
0,5 fedd hvitløk
Saften av 0,25 lime
0,25 ss fiskesaus
0.5 st brunt sukker
Del hvitløken i små biter og finriv ingefæren. Bland alle ingrediensene til marinaden. Del kyllingen opp i terninger på ca 3 cm.
Legg kyllingen i marinaden og sett i 2 timer i kjøleskapet.
Legg bambusgrillspyd i vann i minst 20 min. Tre kyllingen på spydene. Stekes på grillen i ca 5 min på hver side eller til kyllingen er ferdig stekt. Limen deles i to og stekes på grillen med den oppdelte siden ned.
Serveres med kokt ris. Limen klemmes over kyllingen for en frisk smak.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar