Denne gryta lages i en kjele og smaker veldig godt på kalde vinterkvelder. Jeg foretrekker den uten bønner, men du kan ha i bønner hvis du ønsker det.
Ingredienser:
2 hvitløksfedd
400g kjøttdeig
1 løk
1 chili
1 boks tomatsaus
2 tomater
salt, pepper, oregano
pasta
Rømme, ost og eventuelt salat eller nachos til servering.
Finhakk hvitløk og kutt løken i biter. Stek dette i en kjele med litt smør til løken har begynt å bli gylden. Ha så kjøttdeigen i kjelen og ste den til den har blitt brun.
Ha tomatsaus, oppkutta tomater og 1-2 dl vann i kjelen. Kok opp. La det småkoke i ca 5 minutter. Ha så i oppkutta chili uten frø og pasta i kjelen. Smak til med krydder. La det småkoke i ca 15 minutter til pastaen er gjennomkokt.
Server med rømme og ost over. Nachos og salat er også godt til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar