søndag 20. november 2016

Kokosnøtt reker


Dette er noe jeg spiste en del av når vi var på Key West i sommer og som er skikkelig godt
Nå hadde jeg lyst til å prøve det hjemme. Valgte den enkelste måte, men syns de ble veldig gode

Ferdig kokte scampi (fryste) Velger å kjøpe ferdig kokte fordi da er det ikke krise om de ikke blir
                                                stekt nok.
Kokosmasse (sånn som du finner under bakevarer)
Egg
Brødkrum (dette finner du sammen med sushi)
Litt div krydder, jeg burkte salt, pepper og litt piratkrydder som jeg kjøpte i USA i sommer (dette er
                                                                                               sterkt krydder som setter litt ekstra smak)


Har valgt å ikke skrive hvor mye du skal ha av hver ting for det er veldig avhengig av hvor mye dus skal lage
Tin scampien. Bland sammen kokosmasse, brødkrum og krydder
Knus egg og bland dette godt sammen
Dypp skampien i egg også i brødkrum blandingen, pass på at alt blir dekt
Friter scampien i en kjele med varm olje
Serveres med søt chili saus eller anna saus du liker

              

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar