onsdag 16. september 2015

Potetstappe med selleristang

Selleri er jo, som alle vet, veldig sunt. Men jeg er ikke så glad i selleri når den overdøver all smaken ellers. Jeg syns derfor denne potetstappa er veldig god, for det setter bare litt ekstra smak på maten.

Ingredienser
Poteter (6 små holdt til to store posjoner her)
Selleristang (Litt mindre seleristang enn potet. Jeg brukte to store stenger)
Smør
Melk
Salt og pepper
Hvitløk

Skrell og kutt potetene i biter. Kutt selleristanga i tynne skiver. Finkutt to båter hvitløk. Ha alt dette i lettsaltet vann. Kok opp og la det koke til potetene er møre (12-15 minutter). Hell av mesteparten av vannet, men behold ca 1 dl. Mos potetene. Ha i tre skjeer smør. Ha i melk til potetstappen er passe tykk.

Potetstappa ble servert sammen med kylling fra Godt.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar