søndag 15. september 2013

Kylling i karri (kinesisk)

20g smør
1 ss karri
litt hvitløkpulver
4 dl hønsekraft
2 ss soyasaus
Litt chili (jeg brukte sånn på tube)
Litt maisenna 
Rømme
Fløte
 
1 kyllingfilet
 
Gulrot
Paprika
Løk
Minimais
Sukkererter
(eventuelt andre grønnsaker du liker)
 
Smelt smør i panne/gryte. Fres karri og hvitløkspulver i gryten. Ha i hønsekraft, soyasaus og chili. Bland maisenna med vann og ha i. Smak til med salt, pepper, remme og fløte (rømme og fløte kan droppes dersom du vil ha en sunnere saus) Kok opp og eventuelt ha i mer maisenna hvis du syns sausen er tynn.
 
Kutt opp kyllingen i biter og stek den. Ha den i sausen etterpå.
 
Del opp grønnsakene i passe biter. Wok eller stek grønnsakene litt i panne. Husk at de ikke skal bli myke, men fortsette å være sprø. Ha grønnsakene i sausen også.
 
Serveres med ris
(bilder kommer)
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar