tirsdag 17. september 2013

Chilimajones og kamskjellaskjetter

Chilimajones til Sushi servert på Kamskjellaskjetter:

Ingredienser:
Ekte Majones: 2ss
Most chili på tube: 1ss

Bland sammen ingrediensene. Jeg annbefaler å bruke Kiwi sin chili fremfor Rema 1000 sin, men begge er fint mulige å bruke. Du finner disse sammen med frukt og grønt, eller krydder.

Smør så på noriflak med ris og legg til resten av ingrediensene. Chilimajonesen smaker veldig godt sammen med rå laks, eller med frityrstekt laks.
Oppskrift på sushi finner du her.


Jeg servere ofte Sushi på kamskjell. Den dype siden av skjellene bruker jeg til å ha soyasaus i (samt at de passer perfekt til å legge spisepinnene på ved servering). Den flate siden bruker jeg til å ha sushien på, noe som er perfekt fordi hvert skjell har plass til en rull sushi.


Skjellene er selvplukket utenfor Hitra.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar