tirsdag 3. september 2013

Rabarbra-pai

En søt og litt syrlig dessert som passer perfekt med vaniljeiskrem!

Ingredienser:
Bunn:
Hvetemel 2dl
Sukker 2-3 ss 
Smør 75 g 
Ønsker du et heldekkende lokk kan det vare lurt å lage en litt større posjon.

Fyll:
Sukker
Kanel
Renset rabarbrastilker

Stekes på ca 220 grader til lokket er gyldent brunt. 

Bland mel og sukker i en bolle. Gni eller smuldre inn smøret til det blir en gjevn masse. Ha paibunnen utover i en paiform, men husk å spare litt til lokk også. Stikk hull i bunnen med en gaffel eller lignende.

Kutt rabarbraen i biter og ha det i formen. Strø over rikelig med sukker og kanel. Legg så resten av deigen som lokk - enten i mønster eller som et heldekkende lokk. Stekes så i ca 15 minutter. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar