torsdag 28. februar 2013

Tofu med grønnsaker

En enkel og sunn koreansk siderett:

Ingredienser: 
1/2 pakke tofu
1/2 løk
2 gulerøtter
litt purre
salt og pepper
soyasaus
1 fedd hvitløk
ca 1 te-skje sukker
1 skje sesamfrø



Fremgangsmåte: 

Kutt tofuen i skiver og strø salt og pepper på de.

Kutt opp grønnsakene og bland det sammen med ca to skjeer soyasaus, to skjeer vann og litt sukker.

Stek tofuen i noen få minutter på hver side. Ønsker du å gi tofuen en mer gyllen farge så kan du dyppe de i maismel før du steker de.

Hell så grønsaksblandingen over. Stek så alt sammen i ca fem minutter. Rør innimellom, men vær forsiktig så du ikke ødlegger tofuskivene.



For andre retter med Tofu se også: Soyastekt tofu




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar