tirsdag 28. juni 2016

Fylte Horn

Disse hornene er veldig gode med en gang de er stekt, men er også helt ideelle som niste dersom du skal bort, vi bruker de veldig ofte når vi skal på flyturer for å ha litt mat undervegs på turen. De holder seg veldig godt i fryseren og kan tas frem på morren den dagen du reiser.

1 kg hvetemel
1 gjør
2 ss sukker
1 ts salt
65 g margarin
2 ½ dl melk
3 dl vann

1 pakke Philadelphia
1 pakke bog skinke
Litt gressløk

Bland sammen det tørre, du kan gjenre bruke litt bakeprotein eller grovt melk dersom du ønsker sundere horn. Varm melk og vann opp til 37 grader og bruk litt av det til å løse ut gjæren i. Bland sammen ingrediensene til en deig du kan kjevle ut. Ikke bruk alt melet i det bløte med en gang, du får bedre horn dersom de ikke er for harde når du skal kjevle de ut. La de heve i 30 min.

Kutt bogskina i biter og bland det med philadelpia osten og gressløken(denne kan du droppe om du ikke har)

Kjevle ut deigen i ei rundt plate og del den opp i 3 kanter. Smør på litt skinke blandingen på hver trekant, rull deigen rundt blandingen som du gjør med vanlige horn og legg de på ei plate. Stekes på 200 grader i ca 15 min.(Bilder kommer) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar