fredag 8. juli 2016

Karbonader til Hamburger

Dette er helt enkle karbonader som passer veldig godt i hamburgere. Gir litt flere burgere enn du klarer å spise, men ikke noe problem å fryse de ferdige.

1 pakke karbonadedeig
Div krydder, jeg brute salt, pepper, chilikrydder og hvitløkspulver. Men dette kan du bestemme selv helt etter hva du vil ha slags smak

2 egg
litt oppmalt potet for at de ikke skal bli for tørre

For å sette litt ekstra smak hadde jeg litt raspa ost og litt barbeque saus i burgerne. Men dette kan du helt bestemme selv

Rør forsiktig sammen ingrediensene, ikke rør for mye da risikerer du tørre burgere. Lag boller av deigen og klem de litt flate i hånda. Klem de flatere enn du egentlig vil ha de da de trekker seg sammen under steking. Stek på god varme med smør. Husk å snu de undervegs. Når du trur de begynner å bli ferdig legger du på ost på toppen dersom du ønsker dette.













Serveres med hamburgerbrød(for oppskrift se her), den salaten du ønsker og de dressingene du ønsker. Kan også være god med litt pommes frites også, men vi valgte bare burgerne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar