søndag 15. januar 2017

One pot chili-gryte

Denne gryta lages i en kjele og smaker veldig godt på kalde vinterkvelder. Jeg foretrekker den uten bønner, men du kan ha i bønner hvis du ønsker det.

Ingredienser:
2 hvitløksfedd
400g kjøttdeig
1 løk
1 chili
1 boks tomatsaus
2 tomater
salt, pepper, oregano
pasta

Rømme, ost og eventuelt salat eller nachos til servering.


Finhakk hvitløk og kutt løken i biter. Stek dette i en kjele med litt smør til løken har begynt å bli gylden. Ha så kjøttdeigen i kjelen og ste den til den har blitt brun.

Ha tomatsaus, oppkutta tomater og 1-2 dl vann i kjelen. Kok opp. La det småkoke i ca 5 minutter. Ha så i oppkutta chili uten frø og pasta i kjelen. Smak til med krydder. La det småkoke i ca 15 minutter til pastaen er gjennomkokt.

Server med rømme og ost over. Nachos og salat er også godt til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar