torsdag 15. juni 2017

Koreansk Bulgogi i slow-cooker

Vi er veldig glad i Koreansk mat og nå som vi har blitt veldig begeistra for slow cooker, eller crockpot så måtte vi nesten kombinere disse to! Bulgogi er en av de mest kjente koreanske smakene. Vi spiser den med ris, kimchi og noen sidegrønnsaker. 

Ingredienser: 
260g kjøtt
2ssmaizenna 
2 vårløk 
1/2 løk 
2-3 hvitløksbåter 
2 ss Soyasaus 
1 ss soyaolje 
1/3 eple 
1 bit ingefær 
Buljong utvanna i ca 1,5 dl vann 
4 ss brunt sukker 
litt koreansk chilipulver


Kutt storfekjøtt i tynne striper. Vi brukte First Price Entrecote, 2 fileter. Ha de i slowcookern.
Strø over maizenna og rør rundt så kjøttet blir dekket. 

Finhakk hvitløk. Rasp ingefær. Finkutt resten av grønnsakene. Ha de over kjøttet. Hell de våte ingrediensene over til kjøttet er ca dekket. Strø gjerne på litt Koreansk chilipulver om du har, men dette er ikke nødvendig. 

Varm på lav varme i 5-6 timer.
Denne retten kan serveres med forskjellige koreanske sideretter
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar