Ingredienser

Olje til frityr
Svinekjøtt
1 gulerot
1/2 løk
1/6 kålrabi
1/2 pære
Salt, pepper, sukker og buljong
2 egg
Glassnudler og sopp er også godt å ha i.
Kutt alle ingrediensene i små biter. Legg glassnudlene i vann hvis du har disse. Ha et helt egg og en eggeplomme sammen med de oppkutta grønnsakene. Ha i salt, pepper, litt sukker og litt buljong i blandingen.
Ha den resterende eggehviten i en bolle. Kok opp litt vann til vårrull flakene hvis de trenger dette og ha vann på et og et flak før du ruller. Fukt en fille å legg vårrullflaket på det. Ha en litt stor spiseskje på vårrullflaket og rull flaket rundt fyllet. Brett sidene inn og ha egg på det som ikke er rullet. Den skal altså rulles som en burito og limet fungerer som egg.
Ha vårrullen i varm frityrolje. Pass på at du ikke frityrsteker for mange om gangen. Ta vårrullene ut og la de avkjøle seg etter noen få minutter i frityren. Når de har blitt litt avkjølt frityrsteker du de en gang til. Denne dobbelt-frityren er viktig for å få vårrullene sprøe.
Server vårrullene med sursøt saus eller med soyasaus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar