
Ingredienser
Smør
vann
Mel (Jeg brukte ca 50/50 med fint og grovt mel + en posjon bakeproteinpulver)
Spinat
Purreløk
Squash
(grønn) chili
6 egg
1/2 boks cottage cheese
Fetaost eller apetina
Eventuelt fersk mozerella
Sett ovnen på 200grader.
Kna smør, vann og mel til en deigklump. Mengden smør og mel kommer ann på hva slags mel du bruker og hvor stor form du skal lage, men jeg brukte ca 100g smør. Klem deigen ut i en smurt paiform og stikk flere hull på den med en gaffel. Stek i ca 10 minutter til den har fått litt farge.
Kutt 1/2 squash, 1/2 purre og 1 chili i biter. Stek dette sammen med spinat til du har fått ut en del av vannet. Ha dette oppi paideigen når denne er ferdig stekt. Bland egg og cottage cheese i bolle og rør det ut. Ha i fetaost, salt og pepper og hell blandingen over grønnsakene i paiformen. Ha eventuelt ost på toppen. Stekes i 20-30 minutter på 200 grader.
Andre paioppskrifter vi har lagt ut er Hverdagspai, Laksepai med søtpotet, klassisk pai og Pai med bacon. Ja, jeg elsker pai!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar