søndag 14. mai 2017

Grill 2017


Her kommer vi til å legge inn det som har kommet av grillmat i år eller som vi synes er et godt tips når du skal grille og hva vi syns om årets grillmat.

Starter med Eldorados sauser og burger. Eldorado sine sauser koster 10 kroner boksen (Kiwi) og er absolutt verdt pengene. De har flere ulike smaker, som gir god variasjonsmulighet. Sausene er gode til burgere, pølser eller andre typer kjøtt. Vi har smakt på sausene Mango Salsa, Salsa Rojal, Hot Korean BBQ-Saus og Pico de Gallo.

Mango Salsa er en saus med store mango biter. Den er sterk så passer best for den som liker sterk mat. Mango smaken er litt søt vedsiden av det sterke slik at den passer nok best vedsiden av mat og ikke oppå foreks en burger
Salsa Roja er også er sterk saus. Det er en salsa med store biter og mye koriander. Liker du ikke koriander er ikke dette sausen for deg. Kan være litt for store tomatbiter, men ellers er den veldig god.
Hot Korean BBQ-saus smaker godt av asiatisk smaker. Den smaker riktignok ikke helt som en ekte koreansk saus, men den var veldig god. Den er litt sterk, og passer kanskje best til annen mat som ikke har alt for mange smaker, siden den fort vi overdøve disse. Sausen har en litt søt smak.
Pico de Gallo er en typisk salsa saus. Den smaker vesentlig mye mindre enn mange av de andre sausene og er sånn sett noe som passer for de som ikke liker fult så mye smak. Sausen har et litt surt/bittert smakspreg og dette var kanskje ikke min favorittsaus. Men den ser veldig fristende ut.
Eldorado har også mange burgere. Kjøpte vanlig burger og grovt burgerbrød. Disse var også veldig gode til å være kjøpeburger.

Spar sine hamburgere av storfe kommer i flere varianter. Vi har smakt vanlig og bacon burger. Disse burgerne var kjempe gode. De har en god smak av kjøtt, og baconsmaken satte en ekstra smak på maten. Vi klarte ikke å si hvilken vi likte best, men vi spiser begge gjerne igjen! Burgerne er lette å steke, men de er vanskelig å få fra hverandre, noe som fører til at du kan risikere at de mister fassongen før stekingen begynner.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar