onsdag 26. juli 2017

Vegetarmiddag med butternut squash og mascarpone

Butternut squash er en orange squash som også er omtalt som flaskehals squash på norsk. Denne vegetarretten er smakfull, rask og enkel.

Ingredienser:
Ca 1/3 butternut squash
Pinjekjerner
1 hvitløk
40-50g Mascarpone ost
Spinat
Sironjuice
(Parmesan, soltørka tomater og bacon for å variere smaken om du ønsker)


Skrell squashen og fjern frøene. Lag strimler, enten gjennom en spirallager, en rasp eller bruk en potetskreller. Ha dette i en stekepanne sammen med litt vann (ca 1/2 dl) og la det steke/koke til det begynner å bli mørt. Ha finhakket hvitløk, pinjekjerner og litt olje i pannen. Stek til pinjekjernen er ristet og ha så i litt sitronjuice. Du kan også ha i soltørka tomater om du ønsker litt mer sommersmak. Vask av spinaten og ha den i pannen. Stek raskt på denne og smak retten til med alt og pepper.

Server retten fremdeles varm med en kladd mascarpone ost og eventuelt parmesan på toppen Rør om før du spiser.

Hvis du ønsker kjøtt til retten så kan du server den med litt bacon!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar