mandag 31. desember 2012

Canneloni med kjøttdeig.

Ingredienser:
 
400 g kjøttdeig
1 ½ boks naturell smøreost

1 -1 ½ rødløk

150 g spinat

1 hvitløk

Salt

Pepper

Ca 10 pastaplater

Ost


Stek kjøttdeigen. Stek løk og hvitløk. Bruk løk ut fra hva du liker.

Bland sammen kjøttdeig, spinat, smøreost, løk, hvitløk i en kjele og varm opp slik at spinaten ikke er fryst lenger. Smak til med salt og pepper.

Kok pastaplantene i vann med mye olje og litt salt i ca ti min. Bruk en sleiv eller et annet litt stort redskap til å ta opp en og en plate fra kjelen. Lønner seg ikke å ta ut alle da de lett setter seg sammen ellers. Legg pastaplaten på benken og fyll på med ca 1 spiseskje fyll. Rull sammen og legg i en ildfast form. Gjør dette med alle pastaplatene.
 Strø ost på toppen av hver rull og legg det fyllet som eventuelt er igjen i formen også. Stekes ca 10 min på 200 grader eller til osten er smeltet. Serveres med brød og salat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar