søndag 28. april 2013

Kyllinggryte med Karri

1/2 Løk
1 lite fedd Hvitløk
1/2 ss Ingefær, fersk
1/2 ts Karri
litt Cayennepepper
litt Spiskummin
0,8 boks Tomat, hermetisk
0,5 dl Kokosmelk,
1 Kyllingfilet

Del kyllingen i biter. 
Skjær løken i skiver, og hvitløk i småbiter. Riv ingefærroten på et rivjern.
Ha litt olje i en gryte, og stek løk, hvitløk og ingefær til de er blanke.  Ha i karri, cumin og cayenne, og stek videre i noen minutter.
Ha i kyllingbitene, og brun litt sammen med løkblandingen.
Ha i tomatboksene, kokosmelk og la koke til du er sikker på at kyllingen ikke er rå
Smak til med salt og pepper og eventuelt mer karri, cayennepepper og spisskummin. .
Serveres med ris og eventuelt en salat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar