tirsdag 17. juni 2014

Frityrstekt nacho-kylling

Når jeg lager nachos med kjøttdeig får jeg alltid for mye nacho-chips igjen. Restene bruker jeg derfor til å lage frityrstekt nacho-kylling!

Ingredienser:
Nachochips
Kylling
1 egg
Olje til frityrsteking

Kjør nachochipsen i en blender til den er helt knust. Ha dette i en bred bolle eller på en askjett. Tilsett krydder etter smak - salt, pepper og chili krydder gjør seg bra.

Ha 1 egg i en annen bolle. Visp egget med en gaffel til eggehviten og plommen har blandet seg.

Hell noen cm med olje i en kjele. Det må være nok olje til at kyllingbitene blir dekt. Oljen er klar til å frityrsteke i når den bobbler hvis du setter en treskeiv nedi. (Hvis du ønsker litt sunnere kylling kan du bare steke den i en panne)

Kutt kyllingen i bite-size biter. Dypp den først i egg, så i nachoblandingen. Frityrstek kyllingen til den er gjennomstekt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar