tirsdag 4. august 2015

Rundstykker med tomat og Chili

Disse yogurtrundstykkene med chili og tomat smaker godt og spennende, både med og uten pålegg. Chilien gir den litt ekstra futt!

Ingredienser:
Mel
Gresk yogurt
Vann
Tørrgjær
Salt
Bakeprotein - valgfritt

2 tomater
hvitløk
1 chili
Ost

Bland sammen salt, mel og tørrgjær. Varm markeproduktet du har valgt å bruke til ca 37 grader. Bland ut til du har en typisk rundstykkedeig. Jeg byttet ut litt av melet med bakeproteinpulver for å få en litt sunnere rett.

Stek tomat, hvitløk og krydder til mesteparten av vannet har forsvunnet. Kjøl ned til ca 37 grader. Ha i deigen sammen med opprevet ost og oppkuttet chili. Form til rundstykker og la de heve i ca 20 minutter. Stek på ca 180 grader i 15-20 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar