fredag 20. oktober 2017

Salat med stekt søtpotet, geitost og pinjekjerner

Denne vegetarsalaten passer godt til en enkel middag. Den er enkel og rask å lage. Du kan gjerne servere den med en oljebasert dressing. Jeg foretrekker en mild og myk geitost, men dette velger du basert på hvor glad du er i geitost. Jeg beregner ca 1 søtpotet per person og ca 1 ss pinjekjerner.

Ingredienser:
Søtpotet
Isbergsalat
paprika
agurk
geitost
pinjekjerner
olje og krydder

Skrell og kutt søtpoteten i båter. Ha olje og krydder på potetene. Legg de utover på et stekebrett og stek på 200grader i 10-15 minutter, til de har blitt myke.

Risk pinjekjærner i en tørr panne. Kutt opp salaten og geitosten. Server dette sammen med søtpotetbåtene. Ha eventuelt en urtebassert oljedressing til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar