tirsdag 19. mai 2015

Spicy Koreansk kyllinggryte (Dakdoritang)

En varmende koreansk kyllinggryte for vindfulle vårdager!

250g kylling
Kyllingbuljong
2 skjeer Koreansk pepper paste (Finnes på innvandrebutikker)
2 skjeer Koreansk pepper flakes, eller en skje chili pulver
Finhakket hvitløk
Ingefær pulver
2 ss soya saus
1 ss sesam olje
1/2 ss honning
Grønnsaker - for eksempel løk, hodekål, gulerot, potet
Vårløk



Kutt kyllingen i biter. Legg den i en kjele med pepperpaste, pepperflakes, hvitløk, ingefær, soyasaus, sesamolje og honning. Rør så all kyllingen blir dekket.

Kok opp vann og bland ut buljongen. Hell dette over kyllingen til den er akkuratt dekket. Kok opp. Ha i grønnsaker og kok videre. Ha til sist i vårløk. Total koketid ca 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar