onsdag 6. april 2016

Kylling og pasta i yoghurt-saus (Mante-inspirert)

Denne kylling- og pastaretten i yoghurtsaus er inspirert av den tyrkiske retten mante, men her er den gjort om til en middagsrett og pasta har erstattet Mante. Hvis du leter etter Tyrkiske retter anbefaler jeg denne bloggen: http://frkvimsmat.blogspot.co.uk/search/label/tyrkisk

Ingredienser:
1 kylling fillet i biter
Litt løk, purre eller vårløk
Pasta
Gresk eller Tyrkisk yoghurt
Hvitløk
1 ss smør
Paprikapulver eller hot pepper flakes


Stek kyllingen og løken med krydder du liker. Jeg bruker ofte å steke den i soya-saus for å få litt smak på kjøttet. Kok pasta. Blad noen ss gresk yogurt med 2 fed finhakket hvitløk, litt salt og litt pepper. Bland kyllingen og pastaen inn i dette. Smelt smør og ha paprika-krydder eller Hot Pepper Flakes over. Hell dette over og server. Rør rundt så krydder smøret blir fordelt før du spiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar