![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjOEaOwTTIypi1bsl-L0QVHZFDOhqSfIbeP7bnSXqCT_0JxBErnfA0Vgfzy8iR6OVxLqFe1TPs2Qd4efJchGc2xKinPXUjZApKG1r1PlbqVSDq5yoLrVpZvoLTbpG6ZGATvR7YDA-MjuXsq/s1600/20150223_200933%5B1%5D.jpg)
Passe mengde med grønnkål (ca 1 bolle)
Litt olje
Krydder etter smak, for eks. hvitløk, salt, pepper og chilikrydder
Legg grønnkålen utover et stekebrett. Hell ca 1 ss. olje og masser det inn. Krydre etter smak.
Stekes i ovnen på 150 grader i 8 min, vend på chipsen med en stekespade og stek så i 15 min til
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiokWScV-I_B4iBXQEtilKdDFPf0-uY2kC04yExdcdAHNyfgjK83iAyTXtxJ37iAgeSKOgiNfdPOYVP1dUvC6C0aY7ebFmK8hhQ4y1WH45D1GcIaS0noD4llK4Vsy544xnOA5ASsZOALKqE/s400/20150223_193037%5B1%5D.jpg)